El Consistori adjudica la reparació del Pont del Petroli perquè comenci en dues setmanes

  0
  42
  Pont Petroli temporal gener.JPG

  17/05/2017 – Els treballs s'han adjudicat per un preu de 216.000 euros; el govern espera que estiguin enllestits durant l'estiu.

  La Mesa Permanent de Contractació de l’Ajuntament de Badalona ha procedit aquest dilluns a l’adjudicació de les obres de reparació del pont del Petroli un cop analitzades totes les ofertes presentades. La previsió és que les obres puguin iniciar-se en un termini de dues setmanes amb l’objectiu que al llarg de l’estiu es pugui reobrir al públic.

   

  Les obres de reparació del pont del Petroli, malmès pels efectes del temporal de mar del passat mes de gener, s’han adjudicat per un import de 216.280,26 euros (IVA inclòs), la qual cosa ha representat un 10,5% menys de l’import total de sortida.

   

  De la reparació que ha de començar, l'estructura de fusta és la part més costosa, prop de 50.000 euros, mentre que la reposició dels ànodes de sacrifici, els elements elèctrics que protegeixen els pilars del pont de la corrosió de l'aigua, suposaran 22.000 euros. La reparació de sis pilons ascendirà a prop de 20.000 i la reposició de la barana d'acer inoxidable, a 14.000 euros.