Villacampa: “Em semblaria fantàstic celebrar la Copa a Badalona”

  0
  49
  DSC_0005.JPG

  18/02/2015 – El president del FIATC Joventut fa un diagnòstic de l’equip abans de marxar cap a Gran Canària i ofereix la seva visió sobre una hipotètica Copa del Rei a la ciutat.

   

  Jordi Villacampa va atendre als mitjans de comunicació al costat de jugadors i staff tècnic, abans que la Penya es desplaci a las Palmas per iniciar la seva concentració prèvia a la Copa.

   

  El màxim mandatari verd-i-negre va analitzar com arriba l’equip a la competició més emocionant de la temporada. “Hem de fer una observació de totes les coses que han passat, no només del partit contra el FC Barcelona”, va advertir Villacampa, admetent que el Barça “va passar per sobre” del FIATC Joventut el passat diumenge.

   

  “Ara només ens queda veure si som un equip de veritat. En moltes ocasions hem demostrar que sí. La Copa és una competició diferent. Ara ens hem d’aixecar i tornar a competir”, va declarar el president de la Penya.

   

  Analitzant el quadre que haurà d’afrontar el FIATC Joventut, Jordi Villacampa va voler relativitzar la dificultat dels rivals, ja que a la Copa s’ha de jugar contra tothom per poder endur-se el títol.

   

  “Qualsevol equip ens pot guanyar, però nosaltres també hem demostrat poder vèncer a qualsevol”, va recordar el president verd-i-negre. En aquest sentit, Jordi Villacampa també va afegir que el FIATC Joventut és “l’únic equip que juga en camp contrari” els quarts de final”, però que en bàsquet “les circumstàncies poden canviar d’un moment a l’altre”.

   

  “Cada partit és una història. Només vull que aprofitem la feina que hem fet aquesta temporada. Nosaltres anem a la Copa pensant només en jugar contra un gran equip com el Gran Canaria i tenint clar que per guanyar el títol cal guanyar tres partits”, va afirmar el president de la Penya.

   

  La Copa del 2017, a Badalona?

   

  El diari ARA va anunciar en exclusiva que l’Ajuntament de Badalona estava valorant la possibilitat de sol·licitar que la ciutat fos la seu de la Copa del Rei del 2017. L’any vinent, la competició es celebrarà a La Corunya.

   

  Villacampa va oferir la seva visió d’una hipotètica Copa del Rei a Badalona. “Em semblaria fantàstic”, va declara en un primer moment. Tot i així, el president del FIATC Joventut va recordar que per organitzar un campionat com la Copa, “l’impacte econòmic és el més important”.

   

  “En ciutats com Màlaga i La Corunya tot està més centralitzat. A Badalona això és més difícil per les poques infraestructures que té a nivell d’hotels, restaurants, etcètera”, va apuntar el màxim mandatari verd-i-negre.

   

  Seguint en aquesta línia, Jordi Villacampa va deixar clar que, “si es celebra una Copa del Rei a Badalona, m’agradaria que l’impacte econòmic de la competició es quedés a la ciutat. Si és així, jo estaria encantat”.