El Ple aprova per majoria absoluta un pressupost acordat entre govern, PSC i CiU

  0
  46
  IMG_2358.JPG

  14/04/2016 – El Ple municipal ha aprovat aquest dimecres a la tarda el pressupost municipal de forma definitiva i per majoria absoluta, amb els vots favorables de PSC i CiU.

  El Ple municipal ha aprovat aquest dimecres a la tarda el pressupost municipal de forma definitiva i per majoria absoluta, amb els vots favorables de PSC i CiU, com ja havia avançat ahir al matí el Diari de Badalona. La sessió, de caire extraordinari, ha transcorregut sense gaires tensions i amb un debat de to suau, on les critiques més dures han vingut des de la bancada del Partit Popular.

   

  El govern s’ha mostrat molt agraït amb les propostes dels grups socialista i convergent, i, juntament amb els dos grups de l’oposició que han aconseguit negociar i introduir bona part de les seves al·legacions, han destacat algunes de les millores dels comptes aprovats respecte de la proposta inicial. Entre altres àmbits, destaquen la socialització de llibres, el manteniment de instal·lacions esportives, plans d’ocupació, millores ambientals i de seguretat de les platges o dotacions per a polítiques habitacionals, entre d’altres.

   

  PP i Ciutadans han mantingut els seus vots contraris i alguns dels arguments que ja van exposar durant el debat inicial, com ara la esbiaixada previsió d’ingressos –que ha valgut una explicació de l’Interventor-, la partida del capítol de personal i l’escassa quantitat per a subvencions o l’àmbit esportiu, entre d’altres crítiques.

   

  Les tres formacions del govern distribueixen 15.000 fullets informatius

   

  A partir d’aquest dijous, i de forma conjunta, Guanyem Badalona, ERC i ICV-EUiA repartiran 15.000 fullets en els que informen sobre l’aprovació del pressupost i les diferents partides per les que ha apostat, i en els que també apunta el diàleg per recollir les propostes de PSC i CiU.