Auser Badalona posa a la venda el Renault Arkana, el Suv Coupé Top 3 de vendes

  0
  50

  El nou Renault Arkana, l’innovador SUV Coupé recentment comercialitzat a Espanya, ha superat la xifra de 1.000 comandes al nostre país en el temps rècord d’un mes, fet que ha permès que se situï al Top 3 de la seva categoria a Espanya.

  Renault viu ara mateix el Momentàs Arkana. Es va començar a forjar el mes de març, coincidint amb la presentació del nou SUV Coupé a la premsa, ja que va tenir una gran acollida entre els mitjans especialitzats, que van descriure el vehicle com a “Amor a primera vista”, “Coupé Universal”, “Nou sex symbol”, “Revolucionari” o “Supervendes”.
  Els bons presagis s’han confirmat durant el primer mes d’obertura de comandes, ja que en concret s’han registrat 1.151 comandes a Espanya. El seu caràcter de SUV Coupé, molt espaiós i híbrid, que el fa mereixedor de l’etiqueta ECO emesa per la Direcció General de Trànsit, i la gran versatilitat d’ús que ofereix, han calat en els usuaris del nostre
  país.

  L’alt nivell de comandes s’ha materialitzat en nombrosos lliuraments en el seu primer mes de comercialització al nostre
  país, la qual cosa li ha permès assolir el Top 3 de la categoria SUV Coupé del Segment C. Aquesta dada demostra que
  ha nascut amb “gens de líder”.

  PER QUÈ ESTÀ AGRADANT TANT L’ARKANA?
  Una de les virtuts més apreciades del nou Arkana és la capacitat per combinar una línia esportiva molt atractiva amb les característiques específiques dels SUV: robustesa, versatilitat d’ús i una gran habitabilitat interior, tant per als passatgers (en especial els de la segona fila de seients) com al maleter, que és particularment ergonòmic gràcies al seu disseny quadrangular i al llindar de càrrega pla.

  Per la seva part, el gerent del concessionari oficial Renault AUSER BADALONA, que cobreix la zona del Barcelonès Nord, ha declarat: “L’arribada del Renault Arkana ha atret molta gent a les nostres instal·lacions. El disseny, l’espai interior, la connectivitat i totes les ajudes a la conducció fan que aquest vehicle es converteixi en un referent. Us animem a visitar el nostre concessionari per descobrir-lo.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí