Badalona acull 11 nens del Sàhara dins el programa ‘Vacances d’estiu’

  0

  19/07/2012 – L'alcalde Garcia Albiol i el regidor de Convivència, Miguel Jurado, els hi oferiran aquesta tarda una recepció a la sala de Plens de l'Ajuntament.

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el regidor de Seguretat, Convivència i Participació, Miguel Jurado, oferiran avui a les 18 hores, a la Sala de Plens de la Casa de la Vila, una recepció a un grup d’11 nens saharians que durant aquest estiu estan acollits per diverses famílies de Badalona dins el programa “Vacances en Pau” que organitza l’entitat Esabar Saharaui Badalona Cooperación.

   

  Els 11 nens han arribat a la ciutat entre el 4 i el 6 de juliol i s’hi estaran fins a principis del mes de setembre. Entre les activitats que realitzaran durant aquest temps hi ha la participació en un Casal d’Estiu al barri de Bufalà que compartiran amb 11 nens badalonins.

   

  L’entitat Esabar Saharaui Badalona Cooperación fa un any que es va constituir. Un dels primers actes que van dur a terme va ser organitzar l’estiu passat una estada d’un grup de nens a Badalona. També col·laboren amb dues escoles i dos hospitals de Tindouf, als quals subministren material escolar i sanitari, respectivament.