Badalona arranja el carrer Canonge Baranera per 31.300 euros

  0
  canonge.jpg

  13/07/2015 – Els treballs, que tenen una durada prevista d’un mes, consistiran en actuacions puntuals per substituir les peces del paviment que estiguin trencades i rejuntar les rajoles que es moguin.

  Les obres de millora del paviment del carrer del Canonge Baranera, al barri del Centre, començaran durant aquest mes de juliol. Els treballs, que tenen una durada prevista d’un mes, consistiran en actuacions puntuals per substituir les peces del paviment que estiguin trencades i rejuntar les rajoles que es moguin.

   

  Aquests treballs es portaran a terme després que ja s’hagin acabat les obres d’arranjament del carrer de Mar i de la plaça de la Vila, que van començar el passat mes de març i que han suposat una despesa de 309.871,59 euros, finançada per la Diputació de Barcelona. En el marc d’aquest projecte sufragat per l’ens provincial, les obres de Canonge Baranera donen continuïtat a les actuacions i tindran un cost de 31.353,20 euros. S’ha triat aquest carrer per la proximitat a l’obra ja executada i atenent també les característiques comercials d’aquesta via.