0
    28

12/07/2015 – La Montenegro de Zoran Nikolic esclafa la selecció de Kosovo i es manté líder del seu grup a l’Eurobasket U20 Division B.

Montenegro va solucionar amb facilitat el seu tercer compromís a l’europeu U20 ‘B’. El bloc balcànic, molt poderós físicament, no va trobar oposició en el seu enfrontament contra Kosovo.

El partit es decantaria des de l’inici a favor dels interessos del combinat d’Igor Jovovic. La selecció montenegrina es mostraria letal des del primer quart, amb Popovic (11 punts) assumint la responsabilitat durant els primers minuts del duel.

Amb un parcial de 9 a 27 durant el primer període, els balcànics podrien gestionar un avantatge realment còmode fins al final del partit (9-27). A les files de Kosovo, els intents de Leonard Mekaj (15) per evitar la desfeta serien inútils.

El base acusaria la manca d’ajuda dels seus companys, mentre que Montenegro podria seguir anotant amb facilitat. El resultat del descans ho deixava tot sentenciat (22-53) i, tot i que Kosovo demostraria caràcter durant el tercer acte (38-69), la U20 montenegrina encara ampliaria més el seu marge en l’últim parcial (55-94).

Radunovic (13 punts) i Draskovic (12) brillarien a les files vermelles. Zoran Nikolic, per la seva part, tancaria el partit anotant tots els seus tirs: 4 punts (2/2), 4 rebots i 3 assistències en 15 minuts. L’interior montenegrí segueix sent el pivot titular de la seva selecció, tot i ser de la generació del 96’.

Montenegro lidera el grup B de l’Eurobasket (3/0) i demà (18h) tancarà la primera fase del campionat al Vodafone Sportcentrum contra la selecció de Geòrgia.