L’oposició dóna el primer pas per fer fora Fernández Saltiveri i nombrar Josep Viñeta Balsells

  0
  42
  120f2f3.jpg

  21/10/2014 – PSC, CiU i ICV-EUiA sol·liciten formalment la convocatòria de la Junta General Extraordinària de Badalona Comunicació, que alcaldia hauria de materialitzar en un termini màxim de 10 dies.

   

  Es donava per quasi fet durant els darrers dies, ho avançàvem aquest matí i s’ha confirmat al migdia. PSC, CiU i ICV-EUiA ja han donat el primer pas per substituir el cap de Badalona Comunicació, Albert Fernández Saltiveri, després de presentar avui la sol·licitud de convocatòria de la Junta General Extraordinària de Badalona Comunicació, que alcaldia hauria de materialitzar en un termini màxim de 10 dies.

   

  L’únic punt de l’ordre del dia que planteja l’oposició és la substitució de l’actual conseller delegat de l’empresa municipal que gestiona els mitjans de comunicació públics de la ciutat per una nova figura, la de Josep Viñeta Balsells. 

   

  Josep Viñeta Balsells, la proposta acordada pels tres grups opositors, és periodista i té una àmplia experiència laboral en el món de la comunicació pública. Entre altres coses, ha estat director de Relacions Institucionals de l’Agència de Comunicació Local (ACL) i de la Xarxa Audiovisual Local (XAL), Conseller del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i director d’Acció Local de la Xarxa Audiovisual Local (XAL).

   

  Recordem que la voluntat per part de l’oposició de fer saltar Fernández Saltiveri arriba després d’un incident a la gala de cloenda del Filmets d’enguany, on un músic de la banda va denunciar públicament que Saltiveri havia intentat prohibir tocar L’Estaca de Lluís Llach.