Badalona celebra la Castanyada

  0
  77
  IMG_9479.JPG

  04/11/2013 – Milers de quilos de castanyes es van repartir a diferents associacions, entitats i centres cívics de la ciutat. 

  Durant la setmana passada, del 30 d’octubre al 2 de novembre, diferents associacions de veïns i entitats culturals van celebrar la festa de la Castanyada. Per aquest motiu, el Diari de Badalona va sortir a diferents barris de la ciutat com Sant Crist de Can Cabanyes, Puigfred, Pomar, Lloreda i La Salut.

   

  Centenars de veïns s’apropaven a les associacions de veïns i centres cívics per degustar les castanyes acompanyades de moscatell. A Sant Crist, més de 300 infants de les escoles es van apropar al Centre Cívic per gaudir d’aquesta festa i, a més, de les actuacions teatrals de Màgic Empenta. També a Puigfred, l’Associació de Veïns de la Colina i Fondo Sistrells van unir força, com cada any, per a organitzar-la.

   

  A Pomar es van unir diferents entitats com el Casal Cívic i l’Associació de Veïns en què es van realitzar jocs i tallers infantils, actuacions teatrals i fins i tot un túnel del terror per als més petits del barri. Per altra banda, a Lloreda i La Salut les associacions van aglomerar llargues cues amb la finalitat de tastar les castanyes al voltant del foc i de la família.