L’Arenys sotmet la Minguella (60 a 77)

0
    24
    17.JPG

25/11/2013 – La Minguella no va poder fer res contra l'Arenys que va imposar el seu físic i l'encert puntual per endur-se el triomf de Casagemes per 60 a 77.

Els blaus van aguantar els primers compassos i van lluitar en moments determinats de la 2a part, però 3 triples seguits de Mons van acabar amb la resistència dels locals.

A l'inici, la Minguella va ser la que va sortir més incisiva al parquet. Guerra, que va acabar amb 17 punts, va seguir la línia ascendent dels últims partits i va encapçalar els primers atacs (10 a 6).

3 triples seguits d'Aritz Tomàs i 1 d'Artur Grau van capgirar el marcador abans d'acabar el quart (15 a 18). Al 2n període, la Minguella es va refer, i Navarro va agafar el relleu de Guerra, però de nou Grau amb un triple al tram final va castigat als locals (25 a 32).

A la represa el partit es va travar. La Minguella va mirar de posar un punt més en defensa amb les pressions a tota pista, però en atac Cabrera intimidava molt sota els cèrcols.
    4 punts seguits de Tomeu van ajustar el matx (34 a 40), però Mons va anotar 3 triples seguits i Grau va rematar les bones accions de Cabrera i Toure sota la pintura amb un nou encert des del 6,25 (36 a 54).
    El parcial va fer perdre la paciència a la Minguella, que tot i així va aturar el cop abans d'acabar el quart (43 a 59).

Amb el joc travat de nou, els de Casagemes van poder competir amb l'Arenys i es van arribar a posar a 11 amb un triple de Guerra, però la resposta va ser tant immediata com contundent.

2 punts de Cabrera i 2 de Toure van tornar a estirar la goma fins els 15 i van esterilitzar l'efecte gasosa de la Minguella per portar el matx a 3 últims minuts de tràmit.

Ara els blaus tornaran a jugar dissabte a les 19h a la pista d'el Masnou dels exMinguella Marc i Eric Balagué.