Badalona celebra la Festa del Mar amb una jornada d’activitats al passeig Marítim

  0
  Passeig Marítim -platja_1.jpg

  20/06/2015 –  Organitzada per l’Ajuntament de Badalona, la Festa del Mar tindrà lloc des de les 10.30 hores fins a les 14 hores al tram del passeig Marítim de la platja del Pont del Petroli.

  Badalona celebrarà aquest diumenge 21 de juny una nova edició de la Festa del Mar, amb l’objectiu d’afavorir el contacte dels ciutadans amb la platja de Badalona tant des d’un punt de vista natural com lúdic. Organitzada per l’Ajuntament de Badalona, la Festa del Mar es desenvoluparà des de les 10.30 hores fins a les 14 hores al tram del passeig Marítim de la platja del Pont del Petroli.

   

  A partir de les 10.30 hores, començaran les activitats adreçades a tothom amb la participació d’entitats, institucions i associacions relacionades amb el mar. Amb el programa es vol donar a conèixer molts aspectes dels ecosistemes marins, així com les entitats badalonines que fan activitats relacionades amb el mar.

   

  Els assistents a la festa podran participar en activitats com els batejos de rem i de vela, o conèixer el Quetx Ciutat Badalona, entre d’altres. Cal destacar l’àmplia oferta d’activitats destinada als més petits, com són l’espectacle ‘El Mar: font de vida, font de comunicació’, o els tallers d’estels mariners, de pesca sostenible i de maquillatge, entre d’altres.

   

  La Festa del Mar es consolida any rere any com un punt de trobada de persones i entitats vinculades amb el mar, com són els centres de recerca i de salvaguarda del litoral, les entitats recreatives i esportives, o els centres educatius, amb la participació de prop de 20 entitats.

   

  La Festa del Mar de Badalona 2015 és possible gràcies al patrocini de les guinguetes de la platja. En aquest sentit, l’Àrea de Prosperitat i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona també vol agrair la col·laboració i participació desinteressada de totes les entitats i persones sense les quals aquesta festa no es podria portar a terme. En total, hi participen prop d’una vintena d’entitats i institucions.

   

  Un ampli programa d’activitats al passeig Marítim

  A partir de les 10.30 hores, el tram del passeig Marítim de la platja del pont del Petroli acollirà les següents activitats:

  ·       Taller de construcció d’estels i volada d’estels

  ·       Espectacle infantil ‘El mar: font de vida, font de comunicació’

  ·       Taller de xapes amb motius mariners

  ·       Taller: ‘Aigua neta: com funciona una depuradora?’

  ·       Taller: ‘El plàncton viu’

  ·       Taller: ‘Les algues del Pont del Petroli’

  ·       Taller de corderia

  ·       Maquillatge marí

  ·       Caiac i padelsurf

  ·       Taller: ‘Socorrista per un dia’

  ·       Taller de fòssils marins

  ·       El joc ‘Juguem amb energia’

  ·       Taller ‘Aprenent a predir el temps’ i identificació de núvols i fenòmens meteorològics

  ·       El Pont del Petroli com a estació oceanogràfica

  ·       Punt d’informació mediambiental

  ·       Batejos de rem

  ·       Batejos de vela

  ·       Coneix el patí de vela

  ·       Activitats subaquàtiques

  ·       El Quetx Ciutat Badalona