Territori adjudica les obres del carrer Sant Bru per 640.000 euros

  0
  53
  Sant Bru.JPG

  20/06/2015 – Els treballs començaran aquest juliol i s’emmarquen en un conveni formalitzat amb l’Ajuntament de Badalona per al traspàs i millora de la carretera Nacional II al seu pas per aquest municipi.

  El Departament de Territori i Sostenibilitat (TES) va adjudicar, fa uns dies per un import d’uns 640.000 euros, les obres de millora d’un tram de l’N-II a Badalona, localment denominat carrer Sant Bru. Aquests treballs, que començaran aquest juliol, s’emmarquen en un conveni formalitzat amb l’Ajuntament de Badalona per al traspàs i millora d’aquesta via al seu pas per aquest municipi, que ha perdut la seva funcionalitat de carretera i s’ha integrat plenament a la xarxa de carrers local. Aquest traspàs de la Generalitat a l’Ajuntament completarà la cessió de l’antiga N-II a Badalona, que s’ha fet per trams en els últims anys.

   

  El tram que es millorarà té una longitud d’uns 700 metres i correspon als carrers de Francesc Layret i Sant Bru. Les obres de millora incidiran sobretot en les característiques del paviment i en el drenatge. En concret, es preveuen el desviament de serveis afectats per l’execució de l’obra, l’execució d’un nou col·lector, d’embornals i les seves connexions; millora del paviment i l’adequació de la senyalització horitzontal, vertical i d’orientació i dels elements d’abalisament.