Badalona celebrarà el primer aniversari del nou passeig Marítim amb una gran festa

  0
  Summer Festival-roda premsa.JPG

  11/06/2013 – L'esdeveniment reunirà a comerciants, botiguers i empreses d'oci de la ciutat que oferiran menjar, productes i moltes activitats durant el dissabte.

  El passeig Marítim de Badalona serà l’escenari aquest proper dissabte 15 de juny del Badalona Summer Festival, una festa ciutadana per celebrar el 1r aniversari de la posada en marxa del nou tram del passeig Marítim i que inclou tota una jornada d’activitats festives i una fira marinera de comerciants de la ciutat, amb oferta lúdica i gastronòmica.

   

  Durant tot el dia, els ciutadans podran apropar-se a les casetes de la fira marinera que s’instal·laran entre el pont del Petroli i el Port. Seran més de 50 carpes amb oferta comercial i gastrònomica d’establiments de la ciutat. Les activitats festives s’iniciaran a les 17 hores amb una volada d’estels i jocs infantils. Durant la tarda, i mentre les parades ofereixen els seus productes, se succeiran activitats com una Spinning Master Class, una desfilada de models o una mostra de ball a càrrec d’escoles de dansa de la ciutat.

   

  Per facilitar l’accés al passeig Marítim, el Port de Badalona obrirà les seves barreres perquè s’hi pugui aparcar de forma gratuïta. Marina Badalona ha organitzat sortides amb el Quetx Ciutat de Badalona a les 19 hores i a les 23 hores que es poden reservar a través de la web www.marinabadalona.cat; i també un concurs de fotografies amb l’aplicació Instagram.

   

  A partir de les 21 hores, tots els assistents podran preparar-se i assajar una flashmob, que es ballarà a les 21.30 hores. Després es farà el lliurament dels premis de diverses activitats, com el concurs fotogràfic del Port de Badalona, un sorteig que es farà entre tots aquells que hagin adquirit uns fanalets solidaris i un altre sorteig entre els que hagin col·laborat amb l’entitat Badalona contra el Càncer.

   

  La festa també tindrà un caire solidari. Cap a les 22 hores, arribarà un dels punts àlgids de la jornada festiva ja que s’il·luminarà el cel amb fanalets voladors. Aquests fanalets es podran adquirir el mateix dia a l’estand de l’Ajuntament de Badalona, ubicat a la mateixa fira, per un euro amb un objectiu solidari, ja que la recaptació total de la venda anirà destinada al Banc dels Aliments. La previsió és que es puguin enlairar entre 1.000 i 1.500 fanalets d’aquest tipus.

   

  El Badalona Summer Festival s’acabarà amb l’actuació de l’equip artístic de Tribu Urbana Center, i amb un concert amb música dels anys 80 i 90 a càrrec de Sarau 08911.

   

  L’esdeveniment compta amb l’estreta col·laboració d’un bon grapat de comerciants, botiguers, restaurants i empreses de la ciutat, encarregades de finançar la totalitat de l’acte.

   

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha afirmat que “la celebració del primer aniversari del passeig Marítim és una festa amb activitats dirigides a persones de totes les edats i de tots els barris de la ciutat”. Xavier Garcia Albiol i Maritxu Hervás han posat de relleu que “l’organització del Badalona Summer Festival ha estat possible gràcies a la implicació i la col·laboració de les empreses i els comerços de la ciutat amb l’Ajuntament”. “L’objectiu és seguir treballant perquè projectes de qualitat i de primer nivell com el Badalona Summer Festival facin que els ciutadans sentin l’orgull de viure a Badalona”, han afegit.

   

  Recordem que el nou passeig Marítim de Badalona es va inaugurar el dissabte 16 de juny de 2012. El tram de nova construcció va des del carrer de Mar fins al Port amb una extensió de 1.200 metres. La construcció del passeig Marítim va suposar una inversió de 9.483.000 euros per part del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente.