El Montgat aconsegueix el bitllet per la final i per EBA (106 a 85)

  0
  al terra.jpg

  10/06/2013
  Els de Xavi Bassas van fer valer la renda de l'anada tot i la bona sortida inicial del Pardinyes
  Estadístiques

  El Montgat va aconseguir la plaça esportiva per jugar l'any que ve a la lliga EBA, l'objectiu de la temporada. 

  Els del Baix Maresme ho van aconseguir tot i perdre de 21 a la pista del Pardinyes, fent valer els 34 punts de renda aconseguits la setmana passada a La Plana. 

  Com ha estat habitual en aquestes eliminatòries a anada i tornada, el partit va ser esbojarrat, i l'inici local va fer pensar que els lleidatans podrien aconseguir l'èpica. 

  De la mà d'un immens Rivas, ben secundat per López i Sevillano, el Pardinyes va sortir molt encertat i va retallar 10 punts de renda al primer quart (34 a 24). 
  Només les accions de Camins i Monterde havien pogut aturar el cop. 

  Al segon quart però, el Montgat va saber neutralitzar el partit i el Pardinyes va anar perdent el cap. 
  Novament els punts de Nogales al segon període eren vitals per obrir la defensa local (55 a 43 i 26 amunt a l'eliminatòria). 

  A la represa, el Pardinyes ho va confiar tot en l'encert exterior, anotant 5 triples durant el quart, però al davant Nogales -9 punts gairebé seguits- ajudat de Morales i Ortiz, van respondre amb caràcter, deixant l'eliminatòria pràcticament sentenciada (74 a 63). 

  Els darrers minuts van ser de tràmit, i l'últim parcial del Pardinyes va ampliar la diferència però mai va fer perillar la classificació.

  Ara el Montgat ja té plaça esportiva per jugar la lliga EBA, i jugarà la final de la Copa Catalunya el diumenge a les 19:30 contra el Quart a la seva pista

  Estadístiques