Badalona commemora el Dia Mundial contra el Càncer de Mama

  0

  Dissabte vinent, 19 d’octubre, és el Dia Mundial contra el Càncer de Mama i Badalona comença la setmana unint-se a diferents actes que el commemoren.

  L’objectiu d’aquesta celebració és conscienciar la població de la importància del diagnòstic precoç del càncer de mama per guanyar la lluita contra aquesta malaltia que, anualment, afecta més de 5.300 dones a Catalunya i de l’impacte psicològic i social que suposa per a les dones patir-lo.

  Avui, dilluns, s’ha presentat la campanya “Per elles” que ha consistit en la instal·lació d’un parell de contenidors de vidre de color rosa, simulant els pits femenins, on dipositar-hi envasos contribuirà a la investigació del càncer de mama. Aquests es podran trobar del 14 al 25 d’octubre, a l’avinguda del Marquès de Sant Mori. Aquesta campanya és una iniciativa de l’entitat sense ànim de lucre Ecovidrio encarregada del reciclatge del vidre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona. La recaptació anirà a favor de la Fundació Sandra Ibarra, una organització, sense ànim de lucre, que impulsa la investigació i la presa de consciència per poder fer front al càncer de mama.

  Per altra banda, també es realitzarà, el dissabte 19 d’octubre, una marató de fitnes solidària amb un matí ple d’activitats esportives obertes a tot el públic i en les quals s’espera una participació massiva.

  L’organització anima a qui hi participi a venir vestits de color rosa. Tothom que ho desitgi podrà fer un donatiu. Els diners recaptats es destinaran íntegrament a la recerca oncològica, a la lluita contra el càncer i a ajudes directes als malalts i a les seves famílies.

  La Marató de fitnes contra el càncer de mama és una iniciativa de l’Ajuntament de Badalona juntament amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer amb la col·laboració dels centres esportius (Duet Sports Màgic Badalona, Badalona Fitness i Dona Fitness BDN).

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí