Punt d’inflexió (1-1) per al Badalona a La Nucía

0
    28
    Cornellà. Futbol. 2a divisió B. Partit entre el Cornellà i el Badalona.

Amb Manolo González de nou a la banqueta, el Badalona ha tornat a sumar, aquesta tarda, al camp de La Nucía. De fet, ha estat a punt de guanyar. Cris Montes ha marcat el 0-1, en rematar una gran acció de Robert, a l’inici del partit. El Badalona s’ha mostrat sòlid i, fins i tot, ha pogut rematar la feina en algunes oportunitats. Després del descans, La Nucía ha pressionat de valent i ha acabat empatant, en un lliure directe transformat per Fofo, quan els escapulats jugaven amb un home menys per expulsió d’Iván Malón. Els minuts finals han estat de patiment, però el marcador no s’ha mogut més.

La fitxa

La NucíaÓscar Fornés; José Mas (Agüero, 46), PedrazaJuanjoJuananMiñano; Ortiz, Fofo, Morgado (Sergi Garcia, 61); Titi (Cedric, 46).

Badalona: Álex Sánchez; Iván MalónRobustéMoyanoValentín; Adri Díaz, Marc Carbó, Toni Jou (Kilian Duran, 59); Robert SimónChema Moreno (Pallarés, 80) i Cris Montes (Hugo Esteban, 72).

Gols: 0-1 (6Cris Montes. 1-1 (80) Fofo.

Àrbitre: David Cambronero González (comitè de Castella-La Manxa). TG: José Mas, Pedraza, Ortiz, Fofo, Adri Díaz, MorgadoÁlex Sánchez. TV: Iván Malón (77).

Públic: Un miler d’espectadors a l’Estadi Camilo Cano.