Badalona commemorarà el 25N

  0

  La Federació de Dones de Badalona ha programat, juntament amb l’Ajuntament, un seguit d’actes pel dimecres 25 de novembre, el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones. El principal d’aquests serà la performance que es realitzarà a les 18h a la Plaça de la Vila.

  Per una banda, i com a novetat d’enguany, la Federació ha escrit unes cartes liles on les dones que hi formen part expressen com s’han sentit convivint amb la pandèmia. A més, també s’ha gravat un sketch de 3 vídeos curts per explicar com les dones es dirigeixen a la Federació, “ja sigui contactant amb nosaltres pel carrer o al mateix despatx de la Federació”, explica a aquest Diari la seva presidenta, la Rocío Mateos.

  “Amb la performance volem visibilitzar que el maltracte vers les dones s’ha tornat més invisible. De fet, moltes dones han hagut de conviure dia a dia amb el seu agressor sense poder sortir de casa. Volem fer un balanç d’això, de l’augment del maltracte físic i psicològic”, ha aclarat la Rocío Mateos.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí