Albiol veu desproporcionat mantenir tancats els centres comercials com el Màgic de Badalona

  0

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol i un representant de l’agrupació Comertia, han visitat avui el Centre Comercial Màgic Badalona, junt amb la gerència del centre i diversos operadors, per tal de posar de manifest el tensionament que està causant al sector les mesures del Pla d’Obertura Progressiva aprovat pel Procicat.

  Segons l’alcalde, la mesura de mantenir tancats els centres comercials com el Màgic de Badalona és “ilògica” i “incomprensible”. “Les mesures són necessàries pero amb coherència i sentit comú”, ha declarat Albiol.

  “Imatge desoladora”

  Albiol ha fet un recorregut pel centre comercial per comprovar la normativa de seguretat i higiene, així com les mesures de protecció. “Que un espai tan ampli amb un sistema de ventilació espectacular continui tancat evidencia que es desconeix la realitat d’aquests espais”. L’alcalde també ha comunicat als responsables i operadors del centre que compten amb la solidaritat i el suport del govern de Badalona.

  Reunió amb el conseller d’Interior el proper dilluns

  Albiol també ha anunciat la propera reunió que mantindrà amb el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, dilluns que ve, on, diu, “prioritzaré la reflexió de reobrir els centres comercials que compleixin amb les expectatives, com és el cas de la majoria”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí