Badalona construirà una escola bressol a Montigalà-la Batllòria

  0
  50
  montigala_1.jpg

  17/03/2017 – L'equipament que ha desbloquejat l'acord entre govern i PSC s'ubicarà al solar adjacent als terrenys on l'executiu va projectar l'alternativa per a Badalona Capaç.

  L'assemblea del PSC ha ratificat aquest dijous al vespre l'acord al qual el grup municipal ha arribat amb el govern per aprovar el pressupost de 2017 i l'annex d'inversions del mandat. Els socialistes volien donar forma al destí de cinc milions d'euros de l'annex, en qüestions com ara seguretat i Guàrdia Urbana, urbanització de carrers, manteniment o poliesportius. El punt més rellevant, però, era el de la construcció d'una nova escola bressol, un equipament de ciutat que el PSC considera imprescindible de cara als propers anys.

   

  Finalment també s'ha pogut arribar a un acord en aquest sentit, i la futura llar d'infants serà una realitat. El projecte s'engegarà aquest mateix mandat, i, tot i que encara no hi ha terminis definits, sí se sap la seva ubicació: s'aixecarà al barri de Montigalà-la Batllòria, al solar adjacent als terrenys on el govern local volia situar l'alternativa de centre ocupacional per a Badalona Capaç.

   

  Es tracta d'una parcel·la que ja estava pensada per a acollir una llar d'infants, dins del projecte de l'Escola les Ciències. L'equipament suposarà una inversió de 2,1 milions d'euros. A més de l'edificació, govern i socialistes s'han compromès a definir un pla estratègic d'escoles bressol que marqui les pautes a seguir en els propers anys, sobretot a barris amb alta densitat demogràfic i forta projecció, com ara Progrés, Canyadó o La Salut.

   

  El govern espera poder portar a debat la proposta al ple del mes de març, tot i que encara desconeixen si arribaran a temps.