De Unitat Omega a comissaria mòbil: la nova oficina de proximitat de la Guàrdia Urbana

  0
  72
  unidad movil.jpg

  09/11/2016 – Una furgoneta farà des d'aquest dimecres la funció de comissaria mòbil que recorrerà tota la ciutat per atendre la ciutadania.

  El govern municipal ha anunciat aquesta setmana una nova mesura carregada de simbolisme en relació a la Guàrdia Urbana. Des d'aquest dimecres, la furgoneta que antigament conduïa la políticament polèmica Unitat Omega serà una comissaria mòbil que voltarà pels sis districtes de la ciutat.

   

  Aquest dimecres, el servei donarà el tret de sortida el mercat setmanal del barri de La Salut. Fins a finals d'any, la iniciativa passarà per una fase inicial en la que funcionarà durant els matins i a diferents punts de la ciutat. Es focalitzarà sobretot als barris amb més densitat de població i en els que s'ha produït una major demanda els darrers mesos, com és el cas dels districtes de Montigalà-Lloreda; Llefià-La Salut i Badalona Sud. Tanmateix, s'intensificarà la seva presència als mercats setmanals i municipals.

   

  A partir de 2017, s'iniciarà una segona fase en la que la furgoneta tindrà un calendari programat i unes ubicacions estables perquè la ciutadania sàpiga quan i on trobar-la. També oferirà servei a les tardes. Els ciutadans podran realitzar alguns tràmits burocràtics, presentar queixes o denúncies i demanar informació sobre diferents qüestions.

   

  La furgoneta està equipada administrativament i sempre anirà acompanyada de dos agents .