Badalona convocarà 13 places de Guàrdia Urbana abans d’estiu

  0
  IMG_0276.JPG

  26/04/2017 – Les sis places de 2016 se sumaran a les set places d'aquest 2017, que es convocaran conjuntament.

  Durant el transcurs del Ple, el regidor d'Hisenda, Jose Téllez, ha confirmat que la Junta de Govern del 8 de maig aprovarà la provisió de set places públiques a Guàrdia Urbana, corresponents a aquest 2017. Una xifra que se suma a les sis relatives a 2016 que no es van poder convocar. Per això, Badalona podrà convocar properament una oposició de 13 places, algunes d'elles d'oficials.

   

  De fet, ha explicat el govern, ja s'han reservat les 13 places a l'acadèmia de seguretat de Catalunya per al proper curs. El procés de selecció anirà a càrrec de la UB i la Fundació Bosch i Gimpera, especialitzada en aquest àmbit, per “garantir total trasnparència”, ha explicat Téllez. Uns serveis per als quals també es comptarà en promocions internes. Els agents s'incorporarien durant el 2018.

   

  Pel que fa a la polèmica dels transistors, molt intensa aquests darrers dies, l'alcaldessa ha explicat que no es va renovar el contracte de renting, a finals de 2015, perquè el model “no era prou òptim”. Intervenció, segons Sabater, va recomanar comprar els de renting i enviar-los a reparar, així com comprar els nous models que ara el cos espera.

   

  Aquesta setmana, la policia ha rebut una dotzena de 'walkies' que estaven sent reparats, i ha de rebre encara una quinzena més.