Badalona Dracs, campions de Catalunya 2013

0
    32
    copa catalana dracs.JPG

03/12/2013 – Els sènior dels Dracs es van emportar el passat cap de setmana la XXII Copa Catalana, la quarta consecutiva a Barberà a la pròrroga davant d’uns Barberà Rookies per a 12 a 6.

Els sènior dels Badalona Dracs es van emportar el passat cap de setmana la XXII Copa Catalana, la quarta consecutiva a Barberà a la pròrroga davant d’uns Barberà Rookies per a 12 a 6.

El partit començava anotant als Dracs mitjançant una jugada de passi de Rubén Beltrán que atrapava a Jordi Brugnani, però l’extrapoint va resultar fallir. Ho intentaven els dos equips, però no aconseguien el seu objectiu de marcar encara amb els avenços. En el segon quart, els Rookies van anotar l’empat del partit amb una carrera de dues iardes.

A la segona part, el partit es tornava més defensiu i els jugadors de la defensa impedien que els atacs arribessin a produir-se en els intents i amb el resultat a 6-6 s’arribava als últims minuts de la trobada en els què una intercepció en la iarda 25 dels Badalona Dracs de l’Adrià Novella, jugador dels Barberà Rookies, posava al seu equip en bona posició de camp, però un pas d’Adrià Gómez era interceptat per Jordi Brugnani que tornava la pilota a l’equip badaloní, qui va aconseguir l’intent de marcar amb 38 segons, però finalment un xut a pals de 42 iardes en els últims instants del joc, es va quedar curt i donava per acabada la trobada amb un empat a 6.

Després del sorteig de pròrroga, Rookies ho intentava i en el seu tercer down van aconseguir anotar, però una penalització anul·lava la jugada, intentant el xut a pals que Sergi Ortix no aconseguiria anotar al quedar-se curt. L’atac dels Dracs ho intentava també i en la primera jugada, una carrera de Cesar Brugnani li donava el títol a l’equip badaloní. El propi Cesar se’n va endu el trofeu com a jugador més valuós de la final de la Copa Catalana Sènior.