El Mollet baixa el Natzaret a la terra (96 a 76)

0
    40
    natzaret.JPG

03/12/2013
    Els del Vallès van ser molt superiors al Natzaret al que van arribar a guanyar de 28 punts

El Mollet va posar fi a la sèrie de 10 victòries seguides del Natzaret, que continua líder, tot i patir la 2a derrota de la temporada.

Els del Vallès van ser superiors durant el partit i en especial en el 1r quart, que va marcar el desenvolupament del matx. Amb un extraordinari encert exterior, el Mollet va tancar el període 35 a 13 una diferència que va obligar al Natzaret a remar massa.

Al 2n quart poca cosa va canviar i tot i que el Natzaret, el millor atac de la categoria es va entonar, el Mollet seguia fi de cara a cistella (57 a 32). Havent anotat 57 punts a la 1a part, els de negre només havien fallat 10 tirs a cistella.

A la represa el Natzaret es va deixar anar i va retrobar el seu joc. Un 0 a 9 entre el 3r i l'últim quart maquillaven el marcador amb 9 minuts per jugar-se (79 a 61) però dues tècniques xiulades al Natzaret, que va acabar amb 39 faltes en contra i 5 jugadors eliminats, van impedir qualsevol petita opció de remuntada i el Mollet va arribar al tram final amb la molta comoditat.

Roger Dam va ser el jugador més destacat del matx amb 34 punts i un 6 de 9 en triples per 34 de valoració. Per part del Natzaret, el millor va ser Edu Arqués amb 18 punts i 10 rebots.

Els de Víctor Carrasco tornaran a jugar d'aquí a dues setmanes, després del pont, a casa contra l'Arenys, el 2n classificat.