Badalona engega una campanya de control per censar els establiments amb risc sanitari

  0
  41
  LV_20130716_LV_FOTOS_D_54377586144-992x558@LaVanguardia-Web.jpg

  19/01/2017 – Durant el 2017, l'Ajuntament realitzarà visites porta a porta a negocis minoristes d'alimentació, restauració o tatuatges, entre d'altres.

  L’Ajuntament de Badalona ha iniciat aquest mes de gener el procés per poder disposar d’un cens actualitzat dels establiments de la ciutat amb activitats amb risc sanitari. Aquesta és una de les actuacions prioritàries previstes que preveu desenvolupar el Programa: “Entorn Saludable i Protecció de la Salut” inclòs en el Pla d’Actuació Municipal (2017-2019).

   

  La realització del cens, té l’objectiu de contribuir a orientar el control sanitari d’aquests establiments en funció del risc per a la salut de les persones que puguin representar les seves activitats.

   

  Al llarg de 2017, agents sanitaris del Servei de Salut de l’Ajuntament realitzaran un cens porta a porta que inclourà els establiments minoristes d’alimentació i de restauració, els que facin tatuatges, pírcings i micropigmentació i els comerços i les activitats amb instal·lacions de baix risc per al control de la legionel·losi.

   

  Durant la visita als establiments es facilitarà informació del servei gratuït d’assessorament normatiu i de bones pràctiques sobre aspectes de salut que l’Ajuntament posa a disposició dels comerciants en relació als seus establiments.