Badalona es dóna a conèixer a la Fitur de Madrid, a Toulouse i Àmsterdam

  0
  53
  fitur.jpg

  02/02/2013 – La ciutat mostra, a Madrid, els seus encants a l'espai de la Diputació de Barcelona, dins l'estand de Catalunya; properament, també hi serà present a fires de Turisme a França i Holanda.

  L’Ajuntament de Badalona està promocionant els atractius turístics i culturals de la ciutat a la Feria Internacional de Turisme en España (Fitur), que s’està fent a Madrid des del passat dimecres. La informació referent a Badalona es pot trobar a l’espai que la Diputació de Barcelona ha muntat dins de l’estand de Catalunya.

   

  La informació que s’ofereix als visitants sobre Badalona consta de fullets com el ‘Benvinguts a Badalona’, on s’explica la història de la ciutat, les festes i tradicions, les platges, el comerç i l’oferta d’esport que es practica a la ciutat. També s’està aprofitant l’estada a Fitur per donar a conèixer el patrimoni romà de Badalona.

   

  Fitur és un punt de trobada internacional de tot el sector turístic. Fins ahir estava obert només a professionals del sector, però al cap de setmana pot accedir el públic en general.

   

  Badalona també serà present aquest mes de febrer a dos salons més especialitzats en turisme. Del 8 al 10 de febrer, Badalona es donarà a conèixer al Saló de Turisme Mahana de Toulouse, una plataforma de primer ordre per arribar al mercat turístic francés tan important per a la nostra ciutat i per a Catalunya en general. D’altra banda, els dies 9 i 10 de febrer es celebra a Amsterdam el Fiet & Wandelbeus, una fira especialitzada en turisme actiu on es donaran a conèixer els atractius turístics de Badalona.