Badalona es tenyeix de rosa amb la 2a Cursa de la Dona

  0
  DSC_9339.JPG

  21/11/2016 – La primera a arribar a la meta ha estat la badalonina Marta Martín Alegre amb un temps de 18 minuts i 56 segons, en una cursa on han participat més de 2.500 corredores i corredors.

  Aquest diumenge s’ha celebrat la segona edició de la Cursa de la Dona de Badalona, que ha reunit més de 2.500 corredores i corredors de totes les edats, superant les previsions i la participació de l’any passat.

   

  El tret de sortida de la prova es va donar a les 10 del matí al passeig Marítim, cantonada amb el carrer de Cervantes, i amb un circuit urbà, familiar i planer que va recórrer el passeig Marítim, la Rambla i els carrers de Santa Maria i Santa Madrona.

   

  La primera a arribar a la meta ha estat la badalonina Marta Martín Alegre amb un temps de 18 minuts i 56 segons, superant així el marcador de la guanyadora de la primera edició per un segon. Tot seguit, el segon lloc ha estat per a Zara Gibert, que repeteix posició però aquesta vegada amb un crono de 20:22. El podi ha estat completat amb Elna Guardiola amb un temps de 20 minuts i 54 segons.

   

  D’altra banda, el més ràpid en arribar en completar la prova ha estat Antonio del Rio Mateos amb un temps de 19 minuts i 8 segons, seguit de Daniel Herreros (19:59) i Fran Santos (20:15).

   

  Destacar que la cursa tenia un vessant solidari, ja que un euro de cada inscripció es destinarà a l’Institut Català d’Oncologia per continuar amb la investigació contra el càncer. Tot i que la quantitat que es destinarà -que és molt inferior als fons totals recaptats amb els dorsals-, ha estat molt criticada a les xarxes socials.