Badalona habilita espais d’estudi nocturn en època d’exàmens

  0
  llefià02.jpg

  24/05/2016 – Biblioteques i sales d'estudi obren fins passada la mitjanit; t'expliquem on i quins horaris.

  L’Ajuntament de Badalona ha tornat a posar en marxa aquesta setmana i fins al 16 de juny el programa ‘Estudiem de nit’, que amplia els horaris de les biblioteques Llefià-Xavier Soto i Can Casacuberta amb l’objectiu de facilitar als joves el seu estudi en horari nocturn en èpoques d’exàmens.

   

  Coincidint amb les setmanes prèvies a les avaluacions, el programa afavoreix que els joves que actualment estan estudiant tinguin la possibilitat de fer-ho de nit a dues de les biblioteques de la ciutat. Els equipaments de Llefià i del Centre amplien el seu horari de dilluns a dijous, de 20.30 a 00.30 hores.

   

  D’altra banda, l’edifici El Carme disposa d’una sala d’estudis de forma habitual, que obre de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 21 h; els dissabtes, de 10 a 13.30 h i de 16 a 20.45 h, i els diumenges, de 10 h a 13.30 h.

   

  Espai d’estudi nocturn al Casip

   

  Coincidint amb la recta final del curs i l’època d’avaluacions, el col·lectiu de joves l’Espurna ha impulsat també un espai d’estudi nocturn obert a tot el jovent de Badalona. De diumenge a dijous, obriran les portes del Casal Antoni Sala i Pont (c/Colom, 66) com a sala d’estudi des de les 20 hores i fins a les 2 de la matinada. La iniciativa romandrà activa fins a final de curs.