El govern pren les primeres mesures per reduir els accidents a Martí Pujol

  0
  60
  57d5ee47-7f8b-429b-afac-795d9c8b7122.jpg

  24/05/2016 – L’Ajuntament ja ha instal·lat una banda rugosa, amb una senyal vertical de límit de 30 km/h, i estudia la sincronització dels semàfors.

  El govern de Badalona ha pres aquests dies les primeres mesures per tal de reduir la velocitat dels cotxes que circulen per Martí Pujol en la seva zona més propera a la C-31. L’Ajuntament ja ha instal·lat una banda rugosa, amb una senyal vertical de límit de 30 km/h, en sentit muntanya, justo n el carrer travessa el pont de l’autopista.

   

  D’altra banda, informen fonts municipals, s’estan valorant “mesures de reducció de velocitat a Martí Pujol”. Una d’elles, la que, sembla, es durà a terme primer abans d’executar possibles actuacions físiques, serà la millora de sincronització dels semàfors ja existents.

   

  Recordem que les alarmes van esclatar a l’associació de veïns després de tres accidents en pocs dies, un d’ells mortal, que es va cobrar la vida d’una dona de 88 anys. Els incidents van reactivar una reclamació veïnal que es remunta a anys enrere.