Badalona ja busca el Dimoni per a la Cremada 2018

  0
  IMG_0214.JPG

  18/12/2017 – Convocat la 20a edició del 'Crema'l tu!', el concurs que escull el disseny de la figura de les festes.

  L’Ajuntament de Badalona convoca, un any més, el concurs Crema’l tu!, Premi de disseny del Dimoni de Badalona de les Festes de Maig 2018 que aquest any arriba a la seva vintena edició. Un cop el jurat hagi triat el disseny guanyador, un constructor donarà forma al dibuix i, finalment es plantarà a la platja uns dies abans de la Cremada, a la vista de tota la ciutadania.

   

  Com cada any les bases del concurs fa especial esment en afirmar que “el disseny del dimoni ha de tenir un contingut al·legòric, crític o irònic evocador d’aspectes de la realitat actual o històrica”, tret distintiu del Dimoni de les Festes de Badalona.

   

  El premi està obert a majors de 16 anys, amb obres originals i inèdites i sempre concebudes com un monument en flames. El disseny de la figura ha de ser estilitzat per tal que pugui cremar sense dificultats i estar pensat per ser construït amb una alçada aproximada d’entre 12 i 14 metres. El premi en metàl·lic per al disseny guanyador serà de 1.000 euros. Un jurat format per representants del món de la cultura, acadèmic i de l’àmbit del disseny triaran el vencedor o vencedora.