Badalona llança nous ‘souvenirs’ de la ciutat amb un disseny nou i exclusiu

  0
  Nou marxandatge - general.JPG

  16/11/2017 – Ja es poden trobar a l'Oficina de Turisme: des de tasses a pòsters, passant per motxilles.

  Badalona disposa des d’aquest dimecres d’un nou punt de venda d’objectes de record de la ciutat situat a l’Oficina de Turisme, ubicada al Centre Cultural El Carme, amb l’objectiu d’atendre la demanda per part de turistes, visitants i ciutadania i també per donar a conèixer encara més la ciutat.

   

  Sota el lema ‘Regala Badalona’, les persones que s’adrecin a l’Oficina de Turisme trobaran elements de marxandatge tan diversos com tasses, llapis, bolígrafs, bosses de cotó, motxilles de diversos colors, postals, tres tipus d’imants, una làmina amb una vista panoràmica de la ciutat de 44 x 35 cm i un pòster amb la mateixa imatge de 100 x 70 cm. Tots els records tenen un preu molt assequible que oscil·la entre els 0,50 € per una postal, fins als 7,00€ per adquirir un pòster.

   

  Aquests objectes compten amb un disseny original i nou, amb la marca ‘Badalona’ creada per una empresa local exclusivament per a aquests objectes, així com els que es puguin anar afegint en un futur. La marca va acompanyada d’uns grafismes identificatius de la nostra ciutat que representen una imatge moderna, fresca i turísticament atractiva.

   

  Amb la creació d’aquests elements distintius, Badalona vol donar l’opció als turistes i visitants d’adquirir records del seu pas per la ciutat i cobrir així una de les sol·licituds més recurrents.

   

  L'Oficina ha atès 10.000 persones enguany

   

  Des de principis d’any fins al mes d’octubre han passat per l’Oficina de Turisme de Badalona unes 10.000 persones aproximadament. Les demandes més sol·licitades entre els visitants han estat plànols amb indicacions de carrers, informació de les Festes de Maig i la Festa Major, preguntes sobre el món romà i el seu vincle amb la ciutat, així com les rutes audioguiades i souvenirs.