Badalona obre convocatòria per a concedir ajudes de fins a 350 euros a pimes i autònoms

  0
  53

  L’Ajuntament de Badalona ha obert aquest dimarts el termini per a sol·licitar les ajudes econòmiques per a autònoms i micropymes afectades per la covid-19, que podran aspirar a una prestació de fins a 350 euros.

  Segons un comunicat del consistori, la convocatòria, oberta fins al 31 de desembre, pretén “pal·liar l’impacte de l’emergència sanitària” sobre l’activitat econòmica de la ciutat i es podrà tramitar en línia o amb l’ajuda oferta en quatre punts presencials que funcionen amb cita prèvia.

  L’import màxim corresponent a aquesta primera convocatòria és d’1.570.000 euros per a l’exercici 2020-2021 i compta amb el finançament del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2020-2023 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

  Condicions

  Per a poder accedir a la subvenció és necessari ser autònom o persona jurídica amb activitat econòmica activa abans de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma i tenir seu social a Badalona. En el cas d’autònoms, han d’haver suspès la seva activitat totalment o parcialment a conseqüència del decret d’estat d’alarma i haver disminuït els seus ingressos un 75% respecte als sis mesos anteriors. En el cas de les micropymes, han de tenir un màxim de nou treballadors, un volum d’operacions no superior a dos milions d’euros anuals i també han d’haver suspès la seva activitat o tancat pel decret.

  L’ajuntament aportarà, fins als 350 euros, un 50% de les despeses acreditades referents a la implantació de mesures de seguretat, protecció i salut dels treballadors relacionades amb la covid-19 i per subministraments de serveis bàsics, comunicacions i assegurances amb un màxim de sis mesos des de la implantació de l’estat d’alarma.

  Aquesta ajuda no podrà cobrir les despeses d’obres d’instal·lació, remodelació o adequació de locals, l’IVA de les factures ni impostos indirectes equivalents que siguin susceptibles de recuperació o compensació.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí