L’Escorxador de La Salut acull dissabte un festival de Hip Hop

  0
  53
  festival hip hop.jpg

  06/05/2015 – Un ampli ventall d’activitats oferiran entreteniment per a petits i grans durant tot el dia, que culminarà, des de les cinc de la tarda i fins a la mitjanit, amb un concert de rap en el que actuaran més d’una desena de grups locals.

  El Centre Cultura l’Escorxador, al barri de La Salut, acull aquest dissabte, 9 de maig, el BDN Style Hip Hop Festival, un certament cultural i musical que farà un repàs de les corrents urbanes de la ciutat des de 1988 fins a l’actualitat. Un ampli ventall d’activitats oferiran entreteniment per a petits i grans durant tot el dia, que culminarà, des de les cinc de la tarda i fins a la mitjanit, amb un concert de rap en el que actuaran més d’una desena de grups locals.

   

  Des de les 12 del migdia, l’Escorxador acollirà un parc per a la pràctica del skate; una exhibició de graffiti a càrrec de diferents artistes urbans; un estand amb tatuatges de henna, pintura de cares i trenes; una exhibició de crossfit i de boxa, a càrrec d’Urban Gym i una altra de breakdance i diferents estils de Hip Hop; tot plegat amenitzat per sessions a càrrec de diferents DJs. A excepció dels concerts, l’entrada a tots els tallers i activitats serà gratuïta.

   

  Arribada la tarda, a partir de les 17 hores passaran per l’escenari de l’Escorxador diferents grups i cantants, alguns experimentats i reconeguts després de molts anys a l’escena urbana, tant a nivell local com nacional, i d’altres més joves però no menys talentosos. De 17 a 20h actuaran Jaso, Joshu, Samuel L Ganja, Akroh, Koke, Mesteño, Zurdo 3K y Censura; de les vuit de la tarda fins a les 12 de la nit, el cartell el formen DJ Chinas, Sucios Socios, Bandalona, Noult, Ferran M.D.E., Contratodo, Irreverencias, Jah Nattoh, J3L y Tini, Jumastayl i The lick at essence.