Badalona recull 70 tones d’aliments durant el Gran Recapte

  0
  gran recapte_1.jpg

  02/12/2014 – La ciutat s’ha bolcat amb la campanya solidària i ha fulminat els números de l’any passat, quan es van aconseguir 42 tones.

  Els més de vint punts de recollida d’aliments disposats arreu de Badalona amb motiu del Gran Recapte 2014 han aconseguit assolir la xifra de 70.000 quilos d’aliments recollits. La ciutat s’ha bolcat amb la campanya solidària i ha fulminat els números de l’any passat, quan es van aconseguir 42 tones. De les 70 recollides entre divendres i dissabte, 43 han anat a la nau principal ZAL, al Prat de Llobregat, mentre que les 27 restants s’han quedat al magatzem habilitat al barri de Bonavista. Finalment, es van poder habilitar 22 punts de recollida, tot i que la participació va ser menor de la prevista a les llistes d’inscripcion. Uns 250 voluntaris badalonins i badalonines van ser els encarregats de gestionar la campanya a la ciutat.

   

  Més de 4 milions de quilos a tot Catalunya

   

  A nivell global, el Gran Recapte 2014 ha assolit els 4 milions de quilos que s’havien marcat com a objectiu per a la present edició. Aquesta fita ha estat possible gràcies a la participació de milers de ciutadans que han fet les donacions d’aliments i als més de 20.000 voluntaris que han fet possible la campanya. 

   

  Fins al 23 de desembre, es duran a terme les tasques de classificació de tots els aliments recaptats per part dels voluntaris. Alguns dels aliments recaptats, que ja han estat classificats, podran començar a repartir-se a les entitats col·laboradores dels Bancs dels Aliments, a partir d’aquesta mateixa setmana.