Badalona repoblarà aquest diumenge la Serralada de Marina

  0
  76
  Festa del bosc 1.jpg

  08/03/2014 – Aquest diumenge se celebra a la Serralada de Marina la Festa del Bosc, un conjunt d’activitats que tenen com a objectiu central la recuperació dels arbres i la vegetació de la zona.

  Aquest diumenge se celebra a la Serralada de Marina la Festa del Bosc, un conjunt d’activitats que tenen com a objectiu central la recuperació dels arbres i la vegetació de la zona. Organitzada per l’Ajuntament de Badalona amb la col·laboració de diverses entitats, es tracta d’una activitat emmarcada en el programa “Badalona recupera el bosc”, que des de fa anys es porta a terme per tal de recuperar la vegetació de la zona, i amb la qual, a poc a poc, es comencen a veure arbres i arbustos que creixen de nou en espais que havien estat malmesos pels incendis. També es vol aprofitar aquesta activitat per donar l’oportunitat a les famílies de passar un matí en contacte amb la natura de forma molt activa.

   

  La plantada d’arbres, que es portarà a terme en finques municipals de l’entorn de Can Ruti, començarà a les 10.30 hores i finalitzarà a les 14 hores. En l’edició d’aquest any s’espera plantar 500 arbustos, aproximadament. Es plantaran bàsicament romaní, espígol, aladern i llentiscle a més de 10 roures.

   

  Com cada any, a més de la plantada d’arbustos, hi ha preparades altres activitats lúdiques i de sensibilització ambiental, com ara maquillatge del bosc, contacontes per als més petits, rocòdrom, el joc del bosc, tir amb arc, taller de compostatge domèstic i tallers de fauna autòctona. Per a la gent que assisteixi a la festa, al berenador s’oferirà un esmorzar a un preu especial.

   

  Pel que fa als accessos en transport públic, cal recordar que fins a la zona hi arriben les línies d’autobús B19, B24, B26 i B27.

   

  La festa compta amb el suport del Grupo Menarini, Pompas Fúnebres Badalona i el Consorci del Parc de la Serralada de Marina. A més hi col·laboren l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el Centre Excursionista de Badalona, el Club Arquers Badalona, el Cos d’Agents Rurals, el Grup la Pau, la Jardineria Ventura, l’Orfeó Badaloní i Voluntaris Badalona.