Badalona ret homenatge al Che als 47 anys de la seva mort

  0
  Che Guevara.jpg

  09/10/2014 – Desenes de persones assisteixen a l'acte d'homenatge organitzat per les 36 entitats i organitzacions locals que formen la Comissió del Che a Badalona.

  Avui dimecres 9 d’octubre, se celebra el 47è aniversari de l’assassinat de l’argentí-cubà Che Guevara i per aquest motiu, la Comissió del Che a Badalona ha realitzat aquest dimecres, per dissetè any consecutiu, un acte d’homenatge a la seva plaça ubicada al barri de Sant Mori de Llefià.

   

  L’homenatge, en el què han assistit desenes de persones, va iniciar amb la lectura del manifest a càrrec de la comissió. Tanmateix, deu de les 36 entitats i organitzacions locals que la formen van fer una petita intervenció sobre la base del lema d’aquesta edició, “la construcció del poder popular”, que va donar pas a l’actuació del compromès cantautor Javi Jareño. L’acte va finalitzar amb la tradicional ofrena floral al monument del Che.

   

  Per altra banda, durant la convocatòria es va instal·lar una taula informativa amb materials de difusió sobre l’argentí, que va ser assassinat a mans de la CIA a Bolívia el 9 d’octubre de 1967, i a més, el grup de grafiters ‘Krearte’ va dissenyar un moral sobre fusta.