Clam contra els robatoris

  0
  65
  DSC_0796.JPG

  09/10/2014 – La UD Àguila ha patit tres robatoris durant les darreres setmanes a les oficines que el club té a la Zona Esportiva Can Cabanyes.

   

  La manca de seguretat d’una gran part de les instal·lacions esportives que té Badalona converteixen alguns dels camps de futbol del municipi en l’objectiu dels lladres. La UD Àguila ha experimentat en aquest inici de temporada com les seves oficines han estat obertes durant la nit en tres ocasions.  

   

  El primer dels robatoris es va produir a finals d’agost i l’últim a mitjans de setembre. L’Àguila ha ‘perdut’ un total de deu pilotes oficials, diverses equipacions del nou lot de roba esportiva per la temporada 2014-2015, roba d’entrenament, vuit pilotes d’entrenament, un pernil per la rifa dels diumenges, tres farmacioles completes i diners en metàl·lic del sorteig que es realitza en cada partit.

   

  L’Àguila, doncs, ha hagut de demanar una primera equipació totalment nova a la firma Elements, després de quedar-se sense diversos dorsals de la que ja tenia, la qual era Joma. Entre la roba nova i el material robat, el club tindrà unes despeses pròximes als 1.000 euros (només l’equipació nova per 20 futbolistes ja costa uns 600).

   

  L’entitat no té futbol base i, per tant, tota la despesa per tal de reparar els desperfectes sorgits després dels robatoris recau en el primer equip. En el primer robatori, l’Àguila va encarregar-se de trucar als cossos policials per aixecar acta dels fets, així com per posar una denúncia.

   

  El principal problema que té el club és que l’Ajuntament té assegurada part de la instal·lació, però no tota. La zona de les oficines no té ni alarma ni assegurança contra robatoris i, per tant, no hi ha ningú que es vulgui fer càrrec dels desperfectes ocasionats.

   

  El club es va posar en contacte amb la companyia AXA, per tal d’assegurar la seva oficina, però l’empresa s’hi va negar, després de veure la manca de seguretat que hi havia a la Zona Esportiva Can Cabanyes. Segons informa la directiva de l’Àguila, AXA els va comunicar que cap asseguradora els voldria tenir com a clients, degut a les facilitats que hi ha per entrar a Can Cabanyes i robar.

   

  El club vol evitar que aquests episodis se segueixin produint, però no té cap forma d’aconseguir-ho. Segons explica la junta de l’Àguila, després del tercer robatori ningú els va notificar res, i es van trobar la seva oficina precintada per la Guàrdia Urbana.

   

  Els jugadors del primer equip van descobrir que els havien tornat a robar abans de jugar un partit contra el Sant Fost, el passat 14 de setembre.