Badalona, seu de dues competicions internacionals de ‘skate’ promogudes per Nike

  0
  skate.jpg

  01/04/2015 – El nou espai que s'està construint al barri de Canyadó acollirà el proper mes de maig la celebració del campionat europeu Nike SB Euro Series i la competició internacional SLS NIKE SB Pro Open.

  Badalona acollirà el proper mes de maig la celebració del campionat europeu Nike SB Euro Series i la competició internacional SLS NIKE SB Pro Open en la qual hi participaran alguns dels skaters més reconeguts a nivell mundial. L’arribada d’aquests esdeveniments esportius a la ciutat ha estat possible després que l’Ajuntament hagi signat un conveni amb Social Spot Skate Barcelona –empresa del grup Lateral Thinking– perquè aquesta construeixi al barri de Canyadó una pista dedicada a l’esport de l’skate on se celebraran aquestes dues competicions.

   

  La instal·lació, que estarà homologada per a la celebració de competicions oficials d’skate i gestionada per Social Spot Skate Barcelona, serà una plaça pública dedicada a aquest esport i d’accés lliure per als ciutadans després de les competicions. S’està construint a l’espai que ocupaven fins fa poc els bars musicals de Canyadó que es van tirar a terra i entrarà en funcionament del 15 al 17 de maig, coincidint amb la celebració de les dues competicions, que començaran oficialment aquell cap de setmana.

   

  Nike SB Euro Series és una competició europea que connecta els skaters més professionals del continent amb d’altres amateurs per crear sinèrgies. La competició s’iniciarà a Badalona (15 i 16 de maig) i se celebrarà posteriorment a Londres i a Berlín.

   

  D’altra banda, la SLS Nike SB Pro Open (16 i 17 de maig) és la primera lliga d’street skateboarding, en la que participen els millors skaters professionals del món. Enguany aquesta competició només farà una parada fora dels EUA i aquesta serà a Badalona. La prova badalonina serà oficial i comptarà punts per aconseguir el “Golden Ticket”, l'esperat premi que els asseguri una plaça als SLS Nike SB Super Crown World Championship, que tindrà lloc aquest proper mes d’octubre a Chicago, als Estats Units.

   

  El regidor d’Educació, Esports i Joventut, Joan Fernández, ha explicat que l’objectiu “és que aquest espai es pugui consolidar i que s’acabi convertint en un lloc de referència pels amants de l’skate a arreu d’Espanya”. “A més, la pista podrà ser l’escenari per a la celebració d’altres competicions de ressò internacional”.