El líder evita la desena

0
    28

31/3/2015.- El Natzaret va tenir un dia desencertat en la visita a la pista del líder i trenca la ratxa de 9 victòries consecutives.

Els dos partits van estar poc encertats en atac i la visita al camp del Sant Nicolau va ser un partit poc efectiu a nivell d’anotació.

El partit es va jugar a prop de la cistella per la falta d’encert de les badalonines i la manera de jugar de les líders.

Els dos equips va estar molt atents en defensa. I del 9-6 del primer quart es va arribar al descans amb un 23 a 18 amb avantatge local.

La igualtat va seguir fins a un final a cara o creu, amb opcions pel Natzaret d’anotar l’últim tir i forçar la pròrroga però no va entrar.

La derrota suposa trencar la ratxa de 9 victòries consecutives. Però el treball de l’equip i la bona dinàmica deixa la moral intacta de cara al tram final.

Després de l’aturada el Vilassar visitarà Ausiàs March.

La Minguella segueix a dalt

A Segona femenina, la Minguella es va trobar un partit molt intens contra el Draft B, amb els dos equips lluitant per acostar-se a les places d’ascens.

Les de Santa Coloma van arribar al partit reforçades per jugadores de Copa Catalunya i van plantejar el partit des d’una defensa molt agressiva.

La Minguella va apostar primer per fer un joc vistós però va acabar endurint també el seu joc. Va ser el control del rebot de les blaves el que els va donar el control del partit i la victòria.

El partit va estar marcat també per la lesió de Sara Ribalta, que va acabar sortir del pavelló amb ambulància. Té una estrebada cervical i diu pràcticament adéu a la temporada.

Sense ella, l’equip haurà de defensar la quarta posició en la visita del Cerdanyola després de l’aturada.

El Llefià pateix a Cerdanyola

El Llefià es va veure amb un 20 a 6 de sortida al primer quart en la visita a Cerdanyola. Les joves jugadores locals van sortir molt endotllades i amb una defensa amb molts contactes que van descol.locar les badalonines.

Al segon quart, també el Llefià va apostar per una defensa més contundent però seguia sense trobar l’encert en atac i el desavantatge al descans era de 26-14.

A la represa, va seguir la defensa dura i els pocs punts per acabar el tercer quart 33-21.

Als últims 5 minuts, el Llefià va intentar jugar i va trobar una mica d’encert de la mà de Pili Rodríguez (8 punts 9 rebots) i Montse Tajes.

Amb 37-36 al marcador, una sèrie de decisions molt discutides per les visitants van fer que el partit es decidís a la última jugada.

Les badalonines van reclamar peus en la recuperació de pilota local, però els àrbitres van deixar jugar. Després de la falta a la desesperada, el Cerdanyola va anotar un tir lliure i el tir de mig camp del Llefià no va entrar.

Derrota inesperada contra un Cerdanyola penúltim que va adaptar-se millor a un partit on els àrbitres van deixar jugar.

La reacció del Llefià va arribar tarda i tocarà seguir lluitant per evitar les places de descens després de l’aturada en la visita del Xamba.