Badalona subvenciona fins al 75% de l’impost sobre vehicles als autònoms

  0
  30
  coche.jpg

  16/09/2014 – Els treballadors autònoms que facin servir el seu vehicle per a l'activitat professional poden demanar fins al proper 24 de setembre la subvenció de l’Ajuntament de Badalona.

  Els treballadors autònoms que facin servir el seu vehicle per a l'activitat professional poden demanar fins al proper 24 de setembre la subvenció de l’Ajuntament de Badalona per a l’Impost sobre vehicles de tracció mecànica (IVTM) per als treballadors autònoms.

   

  Els beneficiaris han de ser treballadors autònoms (no professional autònom) en data 1 de gener de 2014; tenir la seu o domicili social a Badalona; ser subjecte passiu de l’IVTM a Badalona per a un vehicle destinat a la seva activitat comercial o professional i presentar la sol·licitud amb la documentació que s’indicarà a l’Ajuntament de Badalona. Aquest any, l’import màxim de la subvenció serà el 75% de l’Impost sobre vehicles de tracció mecànica.

   

  El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Badalona i regidor d'Hisenda, Ramon Riera, ha destacat precisament que aquest any l'Ajuntament, "ha fet un esforç perquè la subvenció arribi fins al 75 % de la quota líquida de l'impost, la qual cosa suposa una millora substancial respecte a l'any passat, que era del 50%".

   

  Les sol·licituds per acollir-se a la subvenció s’han de presentar al Servei d’Atenció al Ciutadà ubicat a l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12). Més informació als telèfons 93 483 29 93/93 483 26 47 i a la web municipal: www.badalona.cat"