La Penya salva el debut amb nota (85-54)

0
    34
    DSC_0623.JPG

15/09/2014 – El Júnior d’Adrià Alonso supera al CB Cornellà en el primer partit de la temporada i amb participació de dos cadets: Eric González i Pep Busquets.

El FIATC Joventut encetava la lliga aquest cap de setmana després d’una pretemporada força complicada. Amb pocs efectius per entrenar i només un amistós jugat, el nou projecte d’equip liderat pel tècnic Adrià Alonso va ser capaç de tirar endavant el primer compromís oficial de la temporada.

L’entrenador del júnior va afrontar el partit amb les baixes de Xabi López, amb el CB Prat, de Nicola Maric, encara de vacances, i d’Óscar Sánchez, lesionat al turmell. Per sort, Nenad Dimitrijevic va arribar a Badalona divendres i va poder entrenar amb els companys i ser útil en el duel contra el Cornellà.

A la Penya li va costar entrar en dinàmica de partit, circumstància normal tenint en compte el poc rodatge que ha pogut dur a terme l’equip amb la plantilla al complet.

Al segon parcial, el FIATC Joventut va anar creixent des de la defensa, estrenyent línies i dominant al rival tant en defenses a tres quarts com a mitja pista. Les pèrdues del Cornellà provocades per la gran defensa badalonina van propiciar que la Penya pogués córrer i distanciar-se en el marcador.

La sortida del júnior verd-i-negre al tercer quart va ser molt forta. A mesura que els minuts passaven, la conjunció del grup creixia, fet que va permetre agafar una renda de 31 punts de diferència.

Ja a l’últim quart, l’aspecte físic va començar a pesar, i el joc se’n va ressentir. El parcial dels darrers deu minuts va ser d’empat a 14, tornant una mica a la dinàmica discreta del primer quart. Al final, 85 a 54 pel FIATC Joventut.

Les estadístiques individuals de la Penya van estar encapçalades per Óscar Amo, amb 15 punts, 9 rebots i 22 de valoració. Albert Real també va fer un gran partit, acabant el duel amb 15 punts, 4 rebots, 2 assistències i 19 de valoració.

L’aler pivot holandès Matt Harms, un dels dos fitxatges del júnior per aquesta temporada, va disputar 23 minuts en els quals va anotar 13 punts i va capturar 10 rebots (19 de valoració).

A més, els cadets Eric González (4 punts en 12 minuts) i Pep Busquets (10 minuts i 2 punts) van tenir protagonisme amb el júnior. Busquets ja havia debutat l’any passat sent cadet de primer any, i González va tenir la seva primera aparició amb els ‘grans’.

El pròxim partit de lliga del FIATC Joventut serà aquest dijous (20h) a la pista de l’Hospitalet. Divendres l’expedició verd-i-negra marxa a Madrid per disputar el prestigiós torneig d’Aristos.

La Penya hi debutarà aquest divendres contra el Gran Canaria (20:30h). Dissabte al matí (10:50h) jugarà contra l’Aristos i a la tarda (21:20h) davant l’Estudiantes. En funció dels resultats d’aquests partits es decidirà quin serà el rival del FIATC Joventut el diumenge, últim dia de torneig.