Badalona Sud celebra la primera trobada de corals

  0
  Corals Badalona Sud.jpg

  13/03/2017 – Corals del districte 6 es retroben, després del Nadal, per engegar un projecte que pretén ser a nivell de ciutat.

   

   

  La Casa de Córdoba va acollir dissabte la celebració de la primera edició de la Trobada de Corals de Badalona Sud, on van ser convidades les corals de l’Ateneu de Sant Roc i del barri del Congrés.

   

  La idea d’aquesta iniciativa va sorgir quan durant les dates nadalenques, i davant de l’arbre de Nadal que es va instal·lar a Sant Roc, es van organitzar diverses cantades de nadales.

   

  Durant l’acte es van fusionar diverses cultures: l’andalusa amb sevillanes amb les veus de la coral de la Casa de Córdoba; la castellano-manchega amb la Rondalla de la Casa de Córdoba, amb cançons com ‘Que bonito es Badalona’; la catalana amb cançons com 'Boig per tu' i l’havanera de 'La Rambla de Badalona', a càrrec de la Coral del Congrés, i la música antiga i contemporània amb la Coral de l’Ateneu de Sant Roc, que va interpretar, entre altres, una peça de Mozart.

   

  L’objectiu d’aquesta primera trobada de corals és posar de manifest la riquesa cultural, expressada a través de la diversitat musical de les diferents corals dels barris de la ciutat. Per això, la regidora de Participació Ciutada i del districte 6, Fátima Taleb, va assegurar que l’Ajuntament està treballant per celebrar aquesta iniciativa anualment a nivell de ciutat. A més, “Si hi ha voluntat, tot és possible, que l’origen de les persones o la seva cultura o religió no impedeix que els veïns treballin junts”, va afegir Taleb.