La 25a Calçotada Popular de Llefià omple de gom a gom la plaça Trafalgar

  0
  Calçotada.jpg

  13/03/2017 – Durant la jornada es va repartir 3.600 calçots durant les actuacions dels alumnes de les escoles públiques del barri.

  3.600 calçots amb romesco, botifarra i pa van ser els ingredients principals de la 25a edició de la Calçotada Popular de Llefià, organitzada per la Comissió de Cultura de Llefià, aquest diumenge en una plaça Trafalgar que es va quedar petita amb milers de veïns, malgrat la presència d’alguns núvols que amenaçaven d’aigualir la festa.

   

  Com és tradició, l’acte va estar amenitzat per les diverses actuacions de centenars d’alumnes de les escoles públiques Pere de Tera, Antoni Botey i Rafael Casanovas, com així també la percussió dels Diables Kapaoltis.

   

  D’altra banda, durant la jornada es va poder observar l’exposició fotogràfica del 6è Concurs Fotogràfic de la Rua de Carnestoltes, que enguany s’han arribat a presentar més de 90 imatges. Destacar que la fotografia de Marta González, ambientada en la comparsa ‘Júlia al compàs’ de l’institut Júlia Minguell, ha estat la guanyadora d’aquesta edició. Miguel Ángel Alcalde i Miguel Navarro han quedat segon i tercer classificat, respectivament.