Badalona torna al Saló Internacional de Turisme per mostrar el seu vessant més marítim

  0
  Saló Turisme 2013.JPG

  04/04/2014 – El Departament de Turisme posarà enguany l'accent en les sortides del Quetx Ciutat de Badalona.

  Badalona tornarà a estar present un any més al Saló Internacional de Turisme de Catalunya que se celebrarà els dies 4, 5 i 6 d’abril a la Fira de Barcelona. Per catorzena vegada consecutiva, la presència del Departament de Turisme servirà per promocionar els principals atractius turístics de la ciutat i els actes més rellevants que hi tenen lloc. En aquesta edició es posarà l’accent en oferir informació sobre les sortides del quetx Ciutat de Badalona.

   

  El quetx Ciutat de Badalona és un veler reformat de dos pals de diferents alçades i de 22 metres d’eslora. Va ser adquirit per la societat pública Marina Badalona l’any 2006 amb l’objectiu d’acostar a la ciutadania al mar. Des de l’any 2011, s’ofereixen una sèrie de sortides temàtiques que inclouen l’albirament d’aus marines, el panorama de la ciutat de Badalona des del mar o el record de les incursions pirates a la costa.

   

  Durant la celebració del Salo de Turisme, el dissabte 5 d’abril, a les 12 hores, es durà a terme l’activitat “Coneix Badalona des del mar”. L’Associació d’Amics del Quetx Ciutat de Badalona realitzarà un taller de corderia i nusos mariners pensat per als més petits i el grup Canta Quetx oferirà un recital de cançons marineres i de taverna. A continuació es farà el sorteig de sortides en quetx dirigides al públic familiar per gentilesa de Marina Badalona.

   

  Els visitants a l’espai de Badalona de la fira turística rebran també informació dels diferents recursos i atractius turístics de la ciutat, així com dels actes més rellevants que s’han de dur a terme properament, com és el cas de les noves edicions del festival romà Magna Celebratio, la Fira de Sant Jordi o la Badalona Shopping Night

   

  Badalona participarà al SITC, conjuntament amb la Diputació de Barcelona, en l’estand de l’Agència Catalana de Turisme, situat al Palau P8, nivell 0, carrer C, estand 361.