Badalona triomfa a la sisena Lliga Catalana de Llagut

  0
  52
  lligacatalana.jpg

  19/09/2013 – Aquesta prova que s'ha disputat a Lloret de Mar el passat diumenge, 15 de setembre, va participar el Club Nàutic Bétulo, el Club de Rem i el Club Natació de Badalona, en què la ciutat s'ha endut set victòries (tres de la primera i segona classificació i una de la tercera). 

  Malgrat la disminució d’inscripcions que ha patit enguany la sisena edició de la Lliga Catalana de Llagut, que es va celebrar el passat diumenge 15 de setembre,  la Federació Catalana de Rem valora que la qualitat dels participants ha estat més alta que en anys anteriors. Tant el Club Nàutic Bétulo com Club de Rem i el Club Natació Badalona van ser presents a Lloret de Mar, on van deixar el nom de la ciutat en un bon llistó.

   

  Masculí

   

  En primer lloc en veterà masculí, els badalonins del Club Natació van cantar victòria a l’arribar a ser campions, per davant del Vent d’Estrop Vogadors de Cabrils i el Club de Rem Arenys. En el sènior masculí el Club de Rem Badalona es va proclamar campió tot i que aquest any el domini no ha estat el d’altres ocasions, però han estat capaços de gestionar els dubtes apareguts en algun moment.

   

  Fèmina

   

  Pel que fa  en fèmina, les veteranes del Club Natació es van classificar segones separades per només un sol punt amb les del Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils que van quedar terceres. En sènior, el Club Nàutic Bétulo va quedar tercer i per darrere de Cambrils i del Club Rem Xon’s Empuriabrava; aquest últim aconsegueix per ter tercer any consecutiu el primer trofeu.

   

  Juvenil

   

  La categoria de Juvenil Fèmina va acabar en un triple empat i la suma dels temps de les finals de totes les regates de la lliga va decidir que el Club de Rem Badalona es classifiqués en la segona posició, per darrere de Santa Cristina. Finalment en el Juvenil masculí, Badalona se’n va emportar les dues primeres classificacions. El Club de Rem va quedar campió i el Club Natació, segon.