S’organitza el Primer circuit solidari de Bitlles Catalanes per combatre el TDAH

  0
  65
  bitllescatalanes.JPG

  19/09/2013 – "Cap nen sense tractament" és el nom d'aquest primer circuit solidari per ajudar a les famílies que han de deixar el tractament dels seus fills amb TDAH per no poder fer front al cost de les teràpies. La Plataforma TDAH organitza el circuit pel proper 5 d'octubre i l'inscripció té un preu solidari de 3 euros. 

  “Cap nen sense tractament” és el nom del Primer circuit solidari de Bitlles Catalanes per combatre el Trastorn per Dèficit d’Atenció amb o sense Hiperactivitat (TDAH) amb l’objectiu d’aconseguir fons econòmics per ajudar a les famílies que han de deixar el tractament dels seus fills i filles per no poder fer front al cost de les teràpies necessàries.

   

  El circuit solidari, que s’organitza dintre de la VI Setmana Europea de Sensibilització sobre el TDAH, tindrà lloc el proper dissabte, 5 d’octubre a les 10 hores, a les Pistes de Torre Mena, davant de la plaça Trafalgar. Les inscripcions per col·laborar són obertes, tenen un preu de 3 euros per participant i s’han de realitzar a través del correu [email protected] o al telèfon 600 015 962.

   

  La Plataforma TDAH, organitzadora de l’acte solidari conjuntament amb el Club de Bitlles Catalanes Termites de Llefià, anima a la ciutadania a realitzar el màxim  nombre possible d’equips per gaudir d’un dia familiar, divertit i sobretot solidari.

   

  El TDAH és el trastorn psiquiàtric i biològic, d’origen neurològic, més freqüent a la infància i afecta entre un 3 i un 7% de la població infantil (un o dos nens per aula) i continua en l’edat adulta. El trastorn provoca hiperactivitat, impulsivitat i inatenció. Uns símptomes que no sempre estan presents conjuntament i es manifesten en almenys dos ambients de la vida infantil, com ara a casa i al col·legi. Els nens són més propensos a patir el TDAH que les nenes en una proporció de quatre a un.