Baixan de 120 a 80 km/h un dels radars de la C-31, el pas previ al radar per tram a Badalona

  0
  radar c-31.jpg

  30/06/2017 – Molta gent s'ha vist sorpresa aquesta setmana per la reducció de la limitació de velocitat al tram de la C-31 més proper a Montgat, en direcció Maresme.

  Va començar a saltar la notícia a les xarxes socials i amb el pas de les hores es va anar confirmant. El darrer tram de C-31 en direcció Maresme que toca Badalona, abans d'entrar a Montgat, ha passat a ser de limitació a 80 km/h. Fins ara, des de l'alçada de Riera Canyadó, la velocitat màxima era de 120 km/h.

   

  El canvi, que es va produir de dilluns a dimarts, ha agafat per sorpresa a molts conductors que usen aquesta via habitualment. I és que en aquest darrer tram hi ha un dels tres radars que controlen el trànsit de la C-31 al seu pas per Badalona. Un aparell que fins ara permetia circular a 120, però que ara es dispara si es superen els 80. I això ha derivat en un bon grapat de fotografies aquests dies.

   

  Fonts de Territori han confirmat la modificació i apunten que es tracta del pas previ per a acabar instal·lant un radar per tram a la C-31 dins del terme municipal, com ja va avançar el Diari de Badalona fa mesos.

   

  Des del Servei de Trànsit han preferit no facilitar dades sobre el nombre d'infraccions que el radar ha sancionat arran del canvi per poder constatar un augment real de les mateixes. Tampoc han esclarit si el radar es troba en prova aquests dies o si ja multa a aquells cotxes que superen els 80 km/h.