Un incendi obliga a desallotjar un edifici al barri de Bufalà

    0

    12/03/2015 – El foc es va declarar cap a les tres de la tarda de dilluns al número 245 del carrer Independència; fins a cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat s'hi van desplaçar.

    Un incendi va obligar a desallotjar tot un edifici al barri de Bufalà el migdia del passat dilluns. El foc es va declarar cap a les tres de la tarda al número 245 del carrer Independència. Les flames es van produir en cremar el matalàs d’una habitació del 1er 3a, que va ser l’habitacle més perjudicat. Tot i que el foc no es va escampar, el fum sí es va estendre i va afectar la resta del pis i la galeria de tot l’edifici. En conseqüència, també van quedar ‘tocats’ diferents safareigs i espais –cuina i habitacions- d’altres plantes, sobretot la segona i l’entresòl. El servei d’aigua i gas es va veure interromput i els baixants de les aigües sanitàries del bloc, danyats.

     

    Fins a cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat es van desplaçar fins a Bufalà per treballar en l’incident, que no va estar controlar fins passades les cinc de la tarda. L’edifici va haver de ser evacuat però no es va haver de lamentar cap ferit. Encara que els Mossos d’Esquadra no ho han confirmat, l’incendi podria haver estat provocat.