Barrera: “Jugaré on em diguin”

  0
  58
  barrera.jpg

  23/10/2012

  El verd-i-negre acceptarà la decisió dels tècnics tot i que creu que "he demostrat que puc donar minuts de qualitat"

  Àlex Barrera es troba en la delicada situació dels jugadors que estan entre el primer equip de la Penya i el vinculat.
  L'aler d'Esplugues ha fet la pretemporada sencera a les ordres de Salva Maldonado, i ha jugat els tres primers partits de lliga com a titular amb una mitjana de 5 punts en 12 minuts de joc.
  Fins ara ha entrenat en dinàmica total del primer equip i de fet encara no ha debutat amb el Prat, que és l'equip amb el que te fitxa.

  Amb la recuperació de Pere Tomàs, les coses podrien canviar. Diumenge a Vitòria, Barrera va passar de ser titular a no jugar cap minut i ara s'obren dues possibilitats: que segueixi en dinàmica del primer equip i tingui oportunitats o que ajudi en els entrenaments i jugui els partits amb el Prat esperant alguna oportunitat

  Escullin el què escullin els tècnics, Barrera acceptarà la decisió amb disciplina. "Jugaré allà on em diguin", explica el verd-i-negre, que té clar que el que ha de fer és "seguir treballant".
  "Ja sabia que si en Pere tenia contracte seriem 5 alers i aquesta jornada van jugar els altres 4", concreta Barrera, que creu que "he demostrat que puc jugar minuts de qualitat".

  Si finalment torna al Prat, el verd-i-negre sap que haurà de "canviar la mentalitat i agafar més protagonisme per ajudar-los a guanyar".
  De moment, Barrera segueix entrenant amb el primer equip.