Montgat, Santa Coloma i Natzaret tornen a guanyar

0
    23
    DSC_0171.JPG

23/10/2012

Montgat i Santa Coloma van tirar d'ofici per guanyar a domicili i el Natzaret va tornar al camí de la victòria derrotant l'Adepaf

La 6a jornada de la Copa Catalunya es va saldar amb 3 triomfs i 2 derrotes pels equips de la comarca.
    El Natzaret va tornar al camí de la victòria en vèncer l'Adepaf Figueres, el cuer, per 76 a 66.
    Els de Vidal Sabaté es van fer forts a casa després de perdre 4 partits consecutius a domicili i van cimentar el triomf des de les seves defenses.
    A més, aquest cop els badalonins van estar més encertats des de l'exterior que en els últims partits, i van poder dominar el matx amb una diferència de 20 punts, que es va reduir als 10 finals amb l'última empenta del Figueres.

A Salt, el Montgat va presentar credencials per ser un dels equips que arribin al Play Off guanyant amb ofici a una de les pistes més complicades de la lliga per 48 a 53. Els de Xavi Bassas van sortir amb un ritme elèctric, com en el dia contra el Sant Cugat, i Cuesta i Camins donaven els primers avantatges en el marcador (5 a 19).
    Poc a poc però, el Salt va ajustar la defensa i amb un lent parcial de 12 a 0 va tornar a igualar el xoc (23 a 21) deixant clar que el partit es decidiria al final.
    A la represa els dos equips es van controlar per arribar empatats a falta de 10 minuts (38 a 38), fins que les estrelles el Montgat, Cuesta i Morales, van decidir amb 11 punts a l'últim quart.

El Santa Coloma també va demostrar que pot guanyar a domicili amb més ofici que encert. El dia que els Balagué no van estar encertats -14 punts entre els dos-, els de Cristian Bañuelos van poder guanyar a la pista del Mataró per 66 a 74.
    Berenguer va tornar a l'equip pletòric -21 punts i 26 de valoració- i es va combinar amb la feina fosca de Merchant -6 punts i 13 rebots en 38 minuts de joc- per vèncer als del Maresme.
    Els colomencs van sortir més intensos que el Mataró i van aconseguir un rèdit important a la mitja part (26 a 43). A la represa, van controlar la sortida dels locals i van deixar el partit sentenciat per l'últim quart.

El Sant Josep no va poder amb el Sant Cugat, que va tirar d'experiència per endur-se el partit del centre parroquial per 66 a 70. El matx va estar molt igualat i es va decidir en un últim quart en que al Sant Josep li van xiular 9 faltes i al Sant Cugat només 4. Abans els parroquials havien mantingut als del Vallès a ratlla amb una molt bona defensa tot i que en atac els costava trobar l'encert davant les defenses en zona dels cugatencs.
    A les jugades finals Pérez va decidir amb un triple mentre que Dario no va poder anotar en les dues accions que va tenir.

L'UBSA va caure al camp del Prat per 90 a 84. Els de Xavi Castillo, un altre cop sense Corrales, van dominar els primers 30 minuts de partit però es van quedar sense benzina al tram final en el que els locals, amb el suport del públic, l'encert exterior i la feina de Boronat, van poder capgirar el partit.
    Carceller (28), Sotomayor (18) i Crespo (16) van estar massa sols per derrotar un equip que va anotar 13 triples i en el que Boronat (26 punts) va fer molt de mal.