Llovet: “Si no surts al màxim et passen per sobre”

  0
  llovet4.jpg

  24/10/2012

  El pivot verd-i-negre creu que es va notar que el Caja Laboral "tenia més ritme de jugar partits" i que ara cal "centrar-se per guanyar un rival directe"

  Nacho Llovet ha passat revista a l'actualitat de l'equip, el partit contra el Baskonia i el que jugaran diumenge contra el Múrcia.

  Pel pivot verd-i-negre, del matx de l'altre dia se n'ha d'aprendre que "si no surts al màxim et passen per sobre i et fan un parcial 10 a 0 que et deixa mig K.O".

  Segons Llovet, el partit va servir per "fer veure als nous que hi ha equips molt forts, i perquè entenguem tots que en aquesta lliga qualsevol equip et pot guanyar".
  El de Sant Cugat apunta que "es va notar que ells tenen més ritme de partit" i creu que el que cal fer és "centrar-se en el proper partit que és contra un rival directe que pot estar a la mateixa alçada que nosaltres".

  Llovet ha parlat del seu amic i exjugador verd-i-negre Josep Franch, ara a les files del Múrcia, del que diu que "està tenint un paper més important",i confia que "s'estarà sentint millor després de l'any difícil que van tenir".

  Per últim ha explicat que a nivell individual "espero posar-me del tot a to físicament per eliminar les molèsties que tinc i no em deixen jugar al màxim".